Samco Estate comercializeaza: materiale de hidroizolatii pensulabile,

instalatii electrice, sanitare si gradinarit.

Informații de livrare

Puteți cumpăra bunuri oferite online de noi completând formularul de comandă disponibil pe site-ul nostru web. Pentru a cumpăra mărfuri prin intermediul site-ului nostru web, trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani. Prin plasarea unei comenzi, confirmați că aveți cel puțin 18 ani și că toate informațiile pe care le furnizați sunt corecte, complete. Comanda dvs. va fi procesată și expediată în 1-3 zile lucrătoare. Dacă există o întârziere neprevăzută, vă vom contacta. Vom folosi cea mai potrivită metodă de expediere în funcție de greutatea și valoarea comenzii dvs., aceasta poate include un serviciu de curierat care ar necesita o semnătură la livrare. Un e-mail de confirmare va fi trimis la expedierea comenzii dvs. și dacă comanda a fost trimisă prin curier, vor fi incluse informații de urmărire care vă vor permite să urmăriți online progresul comenzii.

Comenzile vor fi trimise la adresa de livrare pe care le-ați trimis pe formularul dvs. de comandă. Nu putem fi responsabili dacă adresa de livrare este incorectă. Nu putem să livrăm in cutia postală.
Samco Estate își rezervă dreptul de a întârzia expedierea sau de a anula orice comandă suspectată de fraudă sau activitate neautorizată.