Samco Estate comercializeaza: materiale de hidroizolatii pensulabile,

instalatii electrice, sanitare si gradinarit.

Termeni si conditii

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea acestui site web („Site-ul”) și ar trebui să fie citite înainte de a-l folosi.  Acești Termeni și condiții se aplică tuturor vizitelor și utilizării site-ului, precum și informațiilor (inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, fotografii, imagini, imagini în mișcare, sunet, ilustrații și software) și servicii (împreună „ Conținut ”) oferit de dvs. pe sau prin intermediul site-ului. Accesând și utilizând Site-ul, vă dați acordul cu privire la acești Termeni și Condiții în integralitatea lor, pe lângă orice altă lege sau regulament care se aplică Site-ului, Internetului și / sau World Wide Web.

Informațiile publicate pe site sunt informații despre produsele comercializate de Samco Estate SRL si depun eforturi continue pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse.

Samco Estate SRL este deținătorul tuturor drepturilor de autor asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Folosirea fără acordul nostru al acestora se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului fizic existent, si uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă facem eforturi de a prezenta informațiile cat mai corect.
Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții în întregime, ar trebui să părăsiți site-ul și să nu-l folosiți în continuare.